Keksijäyhteisö

Keksintötoiminta kunniaan! Osuuskunta A. Vipunen tarjoaa jäsenilleen inspiroivan innovaatioympäristön ja keksijäyhteisön tuen. Kannustamme jäseniämme muodostamaan tiimejä keksintöjen kaupallistamiseksi perustettavien startup-yritysten avulla. Lisäksi yhteisön sisällä toimii keksijätiimejä yrityksiltä saatujen toimeksiantojen toteuttamiseksi ja kansainvälisten IPR-toimijoiden tarjouspyyntöihin vastaamiseksi.

teamwork small

Viikottaisiin rutiineihin kuuluvat KeksijäKeskiviikot joissa jaetaan kaikille arvokasta tietoa, tutustutaan toisiin jäseniin ja pohditaan yhdessä keksinnöllisiä ratkaisuja arkipäivän ongelmiin. Lisäksi järjestämme tarpeen mukaan tilaisuuksia erilaisten teemojen ympärille sekä osallistumme innovaatioalan tapahtumiin. Rentoutumista ja hauskanpitoakaan ei kokonaan unohdeta tiiviin innovoinnin vastapainona; kesäisin grillaillaan ja talvikaudella järjestetään muita vapaa-ajan aktiviteetteja.

Mikäli keksijäsuonesi sykkii, voit testata valmiutesi vipuslaisuuteen nettikyselymme avulla osoitteessa: http://goo.gl/forms/cZQh50dnVZ -samalla autat meitä kartoittamaan potentiaalista keksijäkuntaa. Kyselyyn voi vastata myös anonyymisti.

Rohkaisemme kaikkia keksintötoiminnasta kiinnostuneita ottamaan meihin yhteyttä, nyt on oikea aika uudenlaiseen vastavuoroiseen keksijätoimintaan!